DAVID PENADÉS, NOU DIRECTOR DE LA BANDA

La Banda Simfònica de la Societat Musical «Lira Fontiguerense» de la Font de la Figuera té nou director, es tracta del compositor canalense David Penadés-Fasanar.

Recentment, la directiva d’aquesta agrupació musical es va reunir i va decidir nomenar David Penadés, nou director, després de la marxa de l’anterior director Luis Pedrón.


Cal destacar de David Penadés té una àmplia i dilatada experiència en la direcció de les Bandes de Música. Durant la seva carrera musical ha estat al capdavant, com a director titular, de diferents agrupacions com la Unió Musical «l’Xúquer» de Sumacàrcer, «L’amistat» de Quart de Poblet, la A.M. de Manuel o la Societat Musical «la Nova» de Xàtiva, així com en diferents bandes com a director convidat. En totes elles, ha aconseguit realitzar grans projectes, que en moltes ocasions s’han traduït en primers premis en diferents certàmens on ha participat. A més com a compositor, té en el seu haver diferents premis nacionals i reconeixements a nivell internacional, destacant la «Honorable Mention» en la passada edició dels «Hollywood Music in Media Awards» (Califòrnia) i més recentment, el primer premi al I concurs de composició de pasdobles fallers celebrat a Xàtiva el passat mes de febrer. Les seves obres han estat d’obligada interpretació en diferents certàmens destacant el Certamen de Diputació de València, Alacant i Castelló o el Certamen Autonòmic. A més ha participat com a jurat en diferents certàmens com el provincial de Castelló.
David Penadés i la Lira Fontiguerense comencen junts una nova etapa, amb gran il·lusió i plena de projectes. Segur, ens faran vibrar amb les seves interpretacions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.