Presentació musa del centenari La Lira Fontiguerense 1916-2016

El passat 6 de Febrer al teatre Joan de Joanes vam donar el tir d’inici a la celebració del centenari amb la presentació de la musa del centenari Mila pedrón Gramaje i a les dames d’honor. A les 18:00 amb el teatre plè de gom a gom per tal de rebre a la protagonista de la nit com calía.

Primérament la Banda de música dirigida per el nostre director titular Luis Pedrón va interpretar el pas-doble La Lira composat per un dels ex directors de la banda Ramón Calabuig que va servir de nexe d’unió entre el 75 aniversari i el centenari.
El acte va continuar revent a les muses del 25, 50 i 75 aniversari respectivament. Florita, Lourdes i Ana Maria van precedir a les dames d’honor que van fer la seua aparició just abans que Mila recorreguera el pasadis del pati de butaques fins a pujar a l’escenar i a mans del President Manuel Cambra i de la musa del 75 aniversari Ana Maria va ser proclamada Musa del centenari.

A continuació, es van succeir els parlaments, Jose Ramón va llegir un text recordant l’història de la banda, el director, el president, la dama d’honor i per últim la musa va llegir un emotiu text.

A la segona part, Tartana teatre ens va oferir una obra teatral-musical anomenada l’escaleta del dimoni on una vegada mes, el grup de teatre de la societat aconseguia posar en peu al teatre Joan de Joanes.